personaldienst-ustupanje

Ustupanje radnika i posredovanje pri zapošljavanju

Ustupanje radnika je ključni segment našeg poslovanja. Naši radnici su angažirani na zračnim lukama te radionama u Njemačkoj i proizvodnim pogonima u Hrvatskoj.


Ustupanja na tržištu u Hrvatskoj vršimo po daleko najpovoljnijim uvjetima. S našim partnerima gradimo održive i dugoročne veze kako bismo osigurali što učinkovitiji i transparentniji proces obavljanja samog posla.
Tijekom procesa zapošljavanja a i za vrijeme obavljanja posla, preuzimamo u potpunosti brigu o našim radnicima. Ovim pružamo kvalitetnu uslugu našim partnerima. Pored ustupanja radnika, nudimo i uslugu posredovanja pri zapošljavanju. Na ovaj način našim partnerima osiguravamo pristup kvalitetnom radnom kadru.

personaldienst-dokumentacija

Baza životopisa

Personaldienst ima bazu sa više od 3,000 životopisa kandidata različitih obrazovnih i strukovnih profila iz ovog područja.


Ono što nas razlikuje od drugih je potpuna briga za kandidate od zaprimanja njihove prijave za radno mjesto, te u svim daljnjim koracima za trajanja njihovog zaposlenja.

Stručnim i profesionalnim procesom selekcije odabiremo i usmjeravamo svoje kandidate, a u skladu sa zahtjevima radnog mjesta organiziramo i provodimo školovanja u svrhu osposobljavanja kandidata za rad.


personaldienst-partneri

Partneri

Veze sa našim partnerima zasnovane su na principu poslovne transparentnosti gdje u svakom trenutku stojimo na raspolaganju za sve poslovne izazove kako bismo osigurali dugotrajnu i održivu suradnju.


 
 
 
 
Personaldeinst je do sada uspješno zaposlio 307 osoba

Briga za zaposlenike i poslodavce naš je primarni poslovni cilj. Naša je konkurentska prednost blizak način poslovanja, što nas čini poželjnim poslodavcem, ali i pouzdanim partnerom za naše klijente.

Naša se misija i vizija sastoje u ostvarenju dugoročnih i pouzdanih partnerstava sa zainteresiranim tvrtkama koje potražuju zaposlenike u inozemstvu. Važno nam je osigurati kvalitetu i zadovoljiti potrebe koje proizlaze iz radnih procesa i poslovne okoline naših partnera.


Angažirajte nas i vi!

Kontaktiraj nas Zatraži poziv